• Nieuw

Tuinposter met eigen foto

€ 19,95
Inclusief belasting

Wat is er nu gaver dan een tuinposter met één van uw mooiste foto's? Niets! Nee, dat dachten wij ook. Bestel dan ook hier een tuinposter met uw eigen foto!
Onze posters zijn standaard verkrijgbaar in 2 formaten; 50x70cm en 70x100cm. Andere formaten zijn op aanvraag ook leverbaar.

Maatwerk

  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
formaat
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm
Aantal
Niet in voorrraad. Levertijd 5-10 werkdagen.

  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Track&Trace Track&Trace
  • Retourgarantie Retourgarantie

Wat voor bestand kan ik het beste gebruiken?
Voor de mooiste en haarscherpe prints zijn afbeeldingen nodig van hoge kwaliteit. U kunt deze uploaden bij de bestelling of mailen naar info@hippeprintjes.nl. Wij kunnen de meeste bestandsformaten verwerken zoals pdf, eps, ai, jpg, png en zo nog veel meer. Bij twijfel of de afbeelding voldoende kwaliteit heeft kunt u altijd vooraf contact opnemen.

Waarvan is de tuinposter gemaakt?
Onze tuinposters zijn gemaakt van PVC-materiaal wat ook gebruikt wordt om spandoeken te maken en zijn hiermee dan ook weerbestendig. De afbeelding wordt door ons rechtstreeks op het doek geprint en daarna voorzien van metalen ogen waarmee u de tuinposter kunt bevestigen waar u maar wilt! Daarnaast zijn onze posters voorzien van B1- brandcertificering en dus helemaal veilig.

Hoe hang ik de tuinposter op?
Al onze tuinposters zijn voorzien van metalen ogen op elke hoek. Hiermee kunt u de tuinposter gemakkelijk bevestigen middels touw of tie-wraps. De hoeken zijn verstevigd zodat deze niet scheuren.

Wat is de levertijd van een tuinposter?
Al onze tuinposters worden op bestelling gemaakt. Dat wil zeggen dat wij deze niet op voorraad hebben liggen, maar dat deze geprint worden wanneer wij een bestelling binnen krijgen. De levertijd van onze tuinposters is daarom 2-5 werkdagen. Heeft u de poster met spoed nodig? Neem dan even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor sneller leveren.