Wij houden u graag op de hoogte over de status van uw bestelling. U ontvangt dan ook bij elke statuswijziging een e-mail van ons om u hierover te informeren.

Levertijd
Omdat wij alle producten met veel liefde en aandacht op bestelling maken hanteren wij een verwachte levertijd van 3-7 werkdagen tenzij anders aangegeven.

Track & trace
Wanneer uw pakket is aangemeld voor bezorging ontvangt u hiervan een e-mail met een track & trace code. Middels deze code kunt u het pakketje volgen. In de meeste gevallen ontvangt u het pakketje de eerstvolgende werkdag.

Let op: bij drukke periodes zoals voor Sinterklaas en Kerst kan de bezorgtijd langer zijn. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bezorging
Uw pakket wordt 1 keer aangeboden door de bezorger van PostNL of DPD. Wanneer u niet thuis bent proberen zij het bij de buren af te leveren. Indien zowel u en de buren niet thuis zijn wordt het pakket bezorgd bij het dichtstbijzijnde pakketpunt waarna u 2 weken de tijd heeft om uw pakket hier af te halen. U ontvangt dan een briefje in de brievenbus met de extra informatie.

Verzendkosten NL - DPD
Brievenbuspakket 0-2kg €3,95
Pakketpost tot 1kg €4,95
Pakketpost tot 30kg €5,95

Verzendkosten BE - PostNL
Pakketpost tot 30kg €10,95

Waarom geen gratis verzending?
De reden waarom wij geen gratis verzending aanbieden is eigenlijk heel simpel. De kosten die wij maken om uw pakket te versturen moeten hoe dan ook betaald worden want zoals u weet bezorgt PostNL helaas niet gratis. Veel andere webwinkels kiezen er voor om deze verzendkosten te ‘verstoppen’ in de kosten van de producten. Wij hebben er voor gekozen om dat niet te doen. Want wanneer wij dat zouden doen en u een grote bestelling plaatst betaalt u in feite meer verzendkosten dan iemand die maar een paar producten koopt en dat vinden wij niet eerlijk. Wij houden het graag transparant zodat u precies weet waar u voor betaald.

Uw bestelling wijzigen of annuleren?
Bent u iets vergeten en is uw bestelling nog niet in behandeling genomen? Dan kunt u uw bestelling nog wijzigen of annuleren. Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice.