Luxe stoeltje bruin

€ 32,95
Incl. BTW

Dit gepersonaliseerde kinderstoeltje van massief grenen is één van de leukste kraamcadeaus om te krijgen. Wij voorzien het stoeltje met bedrukking naar wens. 

Maatwerk

  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
  • Max. 250 karakters
Aantal
Yes, in voorraad! Levertijd 3-7 werkdagen.

 

Veilig betalen

 

Track&Trace

 

Retourgarantie

Dit geboortestoeltje is onze best verkopende product en daarbij dan ook een fantastisch product om cadeau te doen bij de geboorte van een kindje. Maar dit stoeltje is niet alleen leuk om cadeau te geven. Nog leuker is het om dit stoeltje cadeau te krijgen of gewoon voor uw eigen (klein)kind te bestellen!

Alle door ons geleverde stoeltjes worden voorzien van een hoogwaardige print naar wens. Wij maken hierbij géén gebruik van een sticker die op de zitting en/of leuning wordt geplakt, maar wij printen direct op het materiaal waardoor wij een luxe uitstraling creëren. De stoeltjes zijn daardoor ook makkelijk schoon te maken middels een vochtige doek.

Wij kunnen alle soorten geboortekaartjes verwerken voor de print op de stoeltjes, van klein tot groot en van zwart-wit tot full color. Om de beste kwaliteit print te garanderen ontvangen wij het liefst een hoge kwaliteit foto of een pdf-bestand. Het pdf-bestand kunt u vaak kosteloos opvragen bij de drukker en/of ontwerper van het kaartje. Let wel, wij kunnen geen metallic en neon kleuren printen, deze kleuren kunnen dus afwijken van het kaartje.

Om schade tijdens transport zoveel mogelijk te voorkomen worden alle stoeltjes ongemonteerd verstuurd. De stoeltjes zijn heel simpel zelf in elkaar te zetten en worden ten alle tijden geleverd inclusief montage instructie. Wilt u het stoeltje liever gemonteerd geleverd krijgen? Neem dan contact met ons op.

De afmetingen van het gemonteerde stoeltje zijn:

Breedte: 28cm
Diepte: 29cm
Hoogte: 55cm
Zitbreedte: 28cm
Zitdiepte: 26cm
Zithoogte: 29cm

Materiaal: massief grenen

IK801.963.57