Gepersonaliseerd kinderstoeltje
  • Gepersonaliseerd kinderstoeltje
  • Gepersonaliseerd kinderstoeltje
  • Gepersonaliseerd kinderstoeltje

Kinderkrukje

€ 32,95
Incl. BTW

Dit gepersonaliseerde kinderkrukje van massief grenen is één van de leukste kraamcadeaus om te krijgen. Wij voorzien het krukje met bedrukking naar wens. 

Maatwerk

  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
  • Max. 250 karakters
Aantal
Yes, in voorraad! Levertijd 3-7 werkdagen.

 

Veilig betalen

 

Track&Trace

 

Retourgarantie

Dit kinderkrukje is een onze best verkopende producten en daarbij dan ook een fantastisch product om cadeau te doen bij de geboorte van een kindje. Maar dit stoeltje is niet alleen leuk om cadeau te geven. Nog leuker is het om dit stoeltje cadeau te krijgen of gewoon voor uw eigen (klein)kind te bestellen!

Alle door ons geleverde krukjes worden voorzien van een hoogwaardige print naar wens. Wij maken hierbij géén gebruik van een sticker die op de zitting wordt geplakt, maar wij printen direct op het materiaal waardoor wij een luxe uitstraling creëren. De krukjes zijn daardoor ook makkelijk schoon te maken middels een vochtige doek.

Wij kunnen alle soorten geboortekaartjes verwerken voor de print op de krukjes, van klein tot groot en van zwart-wit tot full color. Om de beste kwaliteit print te garanderen ontvangen wij het liefst een hoge kwaliteit foto of een pdf-bestand. Het pdf-bestand kunt u vaak kosteloos opvragen bij de drukker en/of ontwerper van het kaartje. Let wel, wij kunnen geen metallic en neon kleuren printen, deze kleuren kunnen dus afwijken van het kaartje.

Om schade tijdens transport zoveel mogelijk te voorkomen worden alle stoeltjes ongemonteerd verstuurd. De krukjes zijn heel simpel zelf in elkaar te zetten en worden ten alle tijden geleverd inclusief montage instructie. Wilt u het krukje liever gemonteerd geleverd krijgen? Neem dan contact met ons op.

De afmetingen van het gemonteerde krukje zijn:

Breedte: 24cm
Diepte: 24cm
Hoogte: 28cm

Maximale belasting: 35kg

Materiaal: massief grenen

IK402.735.93